© foodexperience b.v.  | Plesmanstraat 31, 3905 KZ Veenendaal

 

Australian Loves Organic Coffee.

Australian loves organic coffee, zo dat is eruit! Koffie is voor veel Nederlanders dé manier om de dag energiek te starten echter zijn wij zeker niet het enige volk wat van koffie houdt. Wij hechten veel waarde aan een goede herkomst van de koffiebonen en daarom werkt Australian met twee keurmerken.

 

Biologisch

Alle koffiebonen van Australian zijn biologisch en dan ook voorzien van het biologisch keurmerk. Biologische koffie is koffie welke op natuurlijke wijze wordt verbouwd zonder het gebruik van pesticiden of kunstmest waardoor de pure smaak van de koffieboon behouden blijft.

 

UTZ

Koffiebonen verbouwen is mensenwerk. Zwaar werk waarvan boeren en hun gezinnen moeten leven. Australian wil graag een bijdrage leveren aan betere leef- en werkomstandigheden voor de boeren op de plantages. Daarom draagt bijna al onze koffie het UTZ keurmerk. UTZ leidt boeren op hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren en dit bovendien te doen met zorg voor mens en milieu.

 

Wist je dat koffie wereldwijd de meest gedronken drank is? En dat er daarnaast per land een aantal mooie koffietradities zijn?

 

Wij nemen je graag mee in onze koffiebeleving en gaan er vanuit dat je straks net zo enthousiast bent over koffie als wij!

 

AUSTRALIAN SUPPORTS

Wij vinden dat koffie nog lekkerder smaakt, wanneer je niet alleen jezelf, maar ook een ander blij kunt maken.

Australian steunt daarom afwisselend verschillende mooie projecten met een goed verhaal.

 

2018 RAINFOREST PROJECTS

[link naar menu Rainforest Projects op Australiankoffie.nl]

Dit jaar doneren wij bij iedere verkochte koffiezak een bedrag aan het Orangutan Information Centre, één van de bijzondere projecten van Rainforest Projects.

 

2016-2017 NATIONAAL OUDERENFONDS

 

Daar word jij toch ook blij van?

 

Gebrand op
Smaak.

Wij zijn gaan zoeken naar

de ultieme koffie, lees hier meer...