Australian helpt de Orang-utans.

Wist je dat er in het tropisch regenwoud iedere 2 seconden een stuk bos ter grootte van een voetbalveld wordt gekapt? Dit brengt grote gevolgen met zich mee, zowel voor de flora en fauna, als voor de bewoners van de regenwouden.

 

Met de aankoop van Australian Slow Roasted & Organic coffee beans kom je in actie! Per verkocht item, doen wij een donatie aan Rainforest Projects ten behoeve van het Orangutan Information Centre (OIC). Het OIC zet zich in voor het behoud van de laatste ernstig bedreigde Sumatraanse orang-utans (Pongo abelii) en hun bosrijke omgeving, weten zij als geen ander hoe ze de Sumatraanse flora en fauna kunnen redden. Dankzij jou, de donaties en de lokale bevolking heeft Rainforest Projects al meer dan 1,5 miljoen bomen geplant en 132 orang utans gered en de teller blijft oplopen!

 

LAATSTE NIEUWS

Namens Rainforest Projects houdt Nayla Azmi alle supporters maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Orangutan Information Centre. Wil je weten wat jij hebt bijgedragen? Lees Nayla's verhalen hier.

YOU WANT MORE?

Bij iedere aankoop van Australian koffie ondersteun jij dit project, hartelijk dank!


Maar wil jij, naast koffie drinken, nog meer doen voor het Orangutan Information Centre? Dat kan! Rainforest Projects biedt verschillende mogelijkheden om bij te dragen, denk hierbij aan het kopen van een boom of een deelname aan één van de hardloopevenementen via Run for the Rainforest.

 

RAINFOREST ALLIANCE

Onze koffie is afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages die de natuur helpen beschermen en bijdragen aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren. Voor meer informatie bekijk www.rainforest-alliance.org

© foodexperience b.v.  | Plesmanstraat 31, 3905 KZ Veenendaal