Koffie gebrand op smaak.

Wij zijn gaan zoeken naar de ultieme koffie, welke koffiebonen zorgen voor de licht bittere smaak van koffie met en een rijk aroma en hieruit is een melange ontstaan vanuit meerdere plantages wereldwijd. Het koffieprofiel is vastgelegd en per koffiebranding zorgen we voor de juiste balans in de koffiebonen om hetzelfde smaakprofiel te krijgen. De ene keer zullen er net wat meer bonen uit Java in zitten en de volgende keer meer koffie uit Honduras. Dit heeft allemaal te maken met het seizoen, de oogst van de boeren en de verwerking.

 

Binnen ons assortiment hebben wij Slow Roasted Beans in verschillende Intensity Levels, Medium en Dark Roast en ook  Single Origin Koffie. U kunt al onze varianten verkrijgen via onze webshop.

 

 

 

 

 

 

Wheel of Fortune

Ons koffie assortiment heeft een groot aanbod aan bonen waardoor er voor iedere koffiedrinker een geschikte koffie of espresso beschikbaar is. Op onze zakken werken we met een intensiteitscirkel (wheel of fortune) waarop de sterkte van de bonen in die specifieke zak staan vermeld. In de ‘wheel of fortune’ zitten koffievarianten met een sterkte tussen 1 en 12. Zo is er voor de koffiedrinker onze medium roast koffie met een intensiteit van 4 koffieboontjes en hebben we bijvoorbeeld voor de espresso drinker de dark roast (intensiteit 10) of feel good koffie met een intensiteit van 9 koffieboontjes.

 

Bij iedere zak koffiebonen op onze webshop kunt u de intensiteit terugvinden in de omschrijving waarbij ook vermeld staat voor welke koffievarianten de koffie het meest geschikt is.